www.flickr.com

Oma valokuva
Nimi: Anne Rongas

Nykyisin nettiverkostojen ja oppimisen kanssa (netti)töissä, sometutkailija, 9 vuotta ope/opo, lähes 20 vuotta maanviljelijä, maalaiskansalaisaktivisti Miehikkälä.

Perinteisten harrastusten ystävä (käsillä, luonnossa, ajatuksissa, mielikuvituksella).

CV:n tapainen.

perjantaina, heinäkuuta 28, 2006

Tämän blogin kommentoinnista

Alla oleva juttu löytyi kiitos tuntemattoman AR:n! Hän lähetti palautetteen kotisivuni kautta, koska tähän blogiin ei voinut kommentoida ilman lomakkeen täyttämistä (kommentointi oli kyllä avoin kaikille ja valitsemalla anonymous luuloni mukaan olisi voinut kommentoida kuka vain ilman muiden tietojen luovuttamista). Olin laittanut word verificationin päälle siksi, että yhtenä päivänä sain späm-kommentteja 99. Yritänpä jälleen avoimempaa ilman mitään kommervenkkeja. Kommentointihan on toimivan blogin idea. Olen myös kuullut, että macillä Bloggerin kommentoinnissa on joskus ongelmia. Että en minä pahuuttani...

Comments on "Tämän blogin kommentoinnista"

 

Anonymous Anonyymi said ... (lauantaina, heinäkuuta 29, 2006) : 

Let's test ... Ehkä järjestelmän ja selaimen vaihto todella auttaa. Vielä cookie-purkin kansi kunnolla auki ja muutama ripaus selainskriptien tukea ja näkövälineet silmiin, niin päivän menuksi muodostuu: Windowsia Ketunhännällä =)

Kiitokset. Blogit aiheuttavat hyvin pieniä ongelmia verrattuna eräisiin julkisiin palveluihin ja verkkokauppoihin. Mutta vinkki vinkistä: Mediakasvatusta Yhdysvalloissa.

 

post a comment